Paspoppen, kleding, naaigaren en fournituren - Brocante handel

Bent u een hobbyist of professionele kledingmaker? Via deze pagina kunt u alle benodigdheden voor het maken van kleding in een klassieke stijl. Daarnaast worden ook complete kledingsstukken of paspoppen aangeboden.


Op zoek naar een brocante paspop?

Paspoppen zijn van alle tijden, maar vroeger hadden ze toch net dat ietsje extra. Laten we het uitstraling noemen, maar ook kwaliteit. Oude paspoppen zijn vaak voorzien van een linnen lijf, ook worden ze aangeboden met kant en versieringen, de keuze is erg gevarieerd.


Oude Singer naaimachine, antiek of brocante?

Nog steeds zijn vele mensen op zoek naar echte authentieke brocante of antieke Singer naaimachines. De historie van Singer naaimachines gaat terug tot 1851 toen Singer in New York werd opgericht. Vanaf het midden van de 19e eeuw tot in de jaren 70 van de vorige eeuw zag je in vele woningen een echte Singer naaimachine staan. Het aanbod van oude Singer naaimachines betreft dus zowel antieke als brocante naaimachines en de prijzen variëren mee met ouderdom en uitvoering. Hoe je het ook wendt of keert, een echte Singer blijft een naaimachine vol karakter en authenticiteit.


Brocante fournituren en naaigaren

Een bijzondere plek op deze pagina wordt ingenomen door oude fournituren en naaigaren. Een specifiek publiek is daar naarstig naar op zoek en dat is niet verwonderlijk. Wanneer je je verdiept in de geschiedenis van naaigaren en fournituren kom je terecht in een fascinerende wereld.