Curiosa en kleinkunst - Brocante handel

Kleinkunst en curiosa in allerlei vormen worden via BrocanteHandel.nl aangeboden. In deze rubriek kunt u advertenties vinden van lieflijk vormgegeven hebbedingetjes om uw huis aan te kleden.


Brocante curiosa

Deze rubriek is niet zo makkelijk te beschrijven. U vindt hier brocante curiosa en kleinkunst maar wat houdt dat eigenlijk in? Vaak gaat het om brocante spulletjes die als decoratie in uw huis dienen. Denk dus aan beeldjes, houten brocante objecten, oude souvenirs, brocante spullen die een gevoel van nostalgie opwekken en ga zo maar door. Eigenlijk kunt u onder deze rubriek brocante curiosa van alles vinden wat u de ene keer wel en de andere keer weer niet zal aanspreken. Curiosa en nieuwsgierigheid gaan natuurlijk samen, kom dus zeker af en toe eens kijken wat hier nu weer wordt aangeboden want u vindt hier vaak de meest verrassende brocante spulletjes.


Brocante beeldjes

Beeldjes hebben al eeuwen lang onze woonkamers gesierd. Religieuze beeldjes spelen natuurlijk een hoofdrol. U vindt hier dan ook vaak mooie collecties brocante engeltjes of oude boeddha beeldjes. Maar ook de wereld van alledag is door de jaren heen in beeldjes vereeuwigd. Oude souvenir beeldjes, romantische Hummel beeldjes en oude beeldjes van huisdieren, het zijn allemaal voorbeelden van brocante beelden die u hier terug kunt vinden.


Hoe koopt u al die brocante spulletjes?

Via deze website worden de brocante spullen niet rechtstreeks aangeboden. U vindt er een beschrijving van het brocante artikel en een link naar de website of contactadres van de aanbieder. U koopt dus altijd direct van de huidige eigenaar of handelaar van de brocante spullen. Dat houdt de prijzen scherp en u kunt altijd direct met de eigenaar overleggen of onderhandelen.