Manden, koffers, korven en bakken - Brocante handel

Een overzicht aan koffers, korven, bakken en manden van allerlei materialen en maakwijzen kunt u op deze pagina vinden. Door aan te melden kunt u zelf ook kosteloos uw waren in deze categorie aanbieden.


Brocante koffer kopen

Wanneer u op zoek bent naar een mooie brocante koffer of een reiskoffer of uit vervlogen tijden dan vindt u op deze pagina zeker iets van uw gading. Oude koffers en reiskoffers zijn tegenwoordig een veel gezocht item. Vaak gaat het om oude lederen koffers uit de jaren 20, 30 of 50 van de vorige eeuw. Met de opkomst van de moderne luchtvaart is het massatoerisme in de vorige eeuw explosief toegenomen. Maar in de jaren 20, 30 en 50 waren de grote reizen nog lang niet voor iedereen weggelegd. Het waren vooral de rijken die zich een wereldreis konden veroorloven. Dat vertaalt zich ook terug in de reiskoffers uit die tijd die vaak erg luxueus waren uitgevoerd, vaak vervaardigd uit hoogwaardig leder en afgewerkt met fraaie binnenkanten en diverse opbergruimten.


Brocante reiskoffers en manden, een vleugje nostalgie

Oude reiskoffers en manden zijn echte eye-catchers in uw interieur. Ze kunnen als decoratie gebruikt worden in uw woning of in commerciŽle ruimten zoals winkels en showrooms. Ook horen we vaak dat ze worden gebruikt voor theaters en toneelstukken. De nostalgie straalt ervan af.


Brocante manden, korven en bakken

Op deze pagina vindt u regelmatig aanbiedingen in oude brocante manden, koffers en bakken. Vooral de rieten manden zijn gewild als fraaie opbergmand voor dekens, kussens of speelgoed. De afmetingen kunnen variŽren en natuurlijk geldt dat ook voor de uitvoering ervan.